POGLEDAJTE FOTKU, OVAJ IGRAČ ZVEZDE BI SE OBRADOVAO NOVOM TRENERU: Barak Bahar ima prijatelja na Marakani! Dobro se znaju!
Foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

drugari

POGLEDAJTE FOTKU, OVAJ IGRAČ ZVEZDE BI SE OBRADOVAO NOVOM TRENERU: Barak Bahar ima prijatelja na Marakani! Dobro se znaju!

Fudbal -

Vrlo je izvesno da Crvena zvezda na kraju sezone dobije novog trenera.

Barak Bahar
foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Glavni favorit za klupu crveno-belih jeste Izraelac Barak Bahar, trener Makabija iz Haife, kluba koji je letos izbacio Crvenu zvezdu iz Lige šampiona. Zbog njega su Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Marko Petrović i Marko Marin bili u Izraelu prethodnih dana.

Ako je suditi po fotografiji sa utakmice između Makabija iz Haife i Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona, Barak Bahar na stadionu "Rajko Mitić" ima dobrog prijatelja.

Posle utakmice u Haifi koja je završena rezultatom 3:2, za prvaka Izraela, Barak Bahar proveo je nekoliko minuta u srdačnom razgovoru sa fudbalerom Crvene zvezde Kingsijem Kangvom.

Barak Bahar, Kings Kangva
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Njih dvojica se odlično poznaju iz perioda kada su obojica bili u klubu Hapoel Ber Ševa, u sezoni 2017/2018. Kings Kangva tada je bio u mladom timu prvaka Izreaela, na pozajmici iz Zambije.

Prijateljstvo je ostalo, pa bi Kings Kangva sasvim sigurno i na leto ostao u Crvenoj zvezdi, bez obzira što već sada ima nekoliko milinskih ponuda iz Rusije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track