SAMO NEMOJ TAMO DA IDEŠ! Bivši as Sitija PREKLINJE Bahara da ne ide u Srbiju - OSUO JE PALJBU po Crvenoj zvezdi i našem fudbalu!
Foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

žestoke reči

SAMO NEMOJ TAMO DA IDEŠ! Bivši as Sitija PREKLINJE Bahara da ne ide u Srbiju - OSUO JE PALJBU po Crvenoj zvezdi i našem fudbalu!

Fudbal -

Srpska javnost već nekoliko dana ne prestaje da bruji o potencijalnom prelasku Baraka Bahara iz Makabi Haife na klupu aktueglnog srpskog šampiona, Crvene zvezde.

Povodom toga, svoje mišljenje je izneo i nekadašnji fudbaler Mančester sitija i reprezentativac Izraela Ejan Berkovic.

- Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu? Vodio je u najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku u Izraelu, najbolji stadion u Izraelu, plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa, šta još treba - upitao se Berkovic i dodao:

- Da sam ja prvi čovek Makabija Haife, duplirao bih mu platu. Dao bih mu još 300.000 evra preko toga, jer u suptrotnom rizikuje da dođe drugi trener i uništi sve što je napravio.

Berkovic nije štedeo reči kada je komentarisao Crvenu zvezdu i generalno srpski fudbal.

- Gde je tu napredak za Bahara? Ovo nije napredak. Ne ide u Englesku, ne ide u Italiju, u Španiju, u Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz druge engleske lige rekao bih mu "idi", ali šta je Srbija? Da sam na mestu Bahera, ušao bih kod predsednika i rekao mu 'udvostruči moju platu i ostaću - zaključio je Ejan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track