ISPLIVAO SNIMAK! Crnogorci VREĐALI svog golmana zbog rukavica u boji srpske zastave, pa BACALI STOLICE jedni na druge (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEPOTREBNI INCIDENTI

ISPLIVAO SNIMAK! Crnogorci VREĐALI svog golmana zbog rukavica u boji srpske zastave, pa BACALI STOLICE jedni na druge (VIDEO)

Fudbal -

Lazar Carević, golman reprezentacije Crne Gore, dobio je brojne uvrede zbog rukavica koje je nosio na utakmici protiv Srbije.

Pojedini navijači Crne Gore uputili su uvrede na njegov račun zato što je na rukavicama imao boje srpske zastave.

Čuvar mreže Vojvodine dobio je uvrede na društvenim mrežama, ali i na stadionu u Podgorici, pred početak utakmice drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nekoliko dana nakon utakmice, pojavio se snimak na kojem se vidi kako navijači Crne Gore vređaju Carevića, ali ga i gađaju nečime.

Golman je ostao pribran i miran, iako je imao šta da poruči grupi koja ga je verbalno maltretirala.

Navijači Crne Gore, poznati kao "Komite", napravili su još jedan incident tokom ove večeri, pošto su se u jednom trenutku potukli između sebe na severnoj tribini.

I tu situaciju snimile su kamere prisutnih navijača na stadionu "Pod Goricom", a na snimku koji je stigao do društvenih mreža može da se vidi da su u rešavanju nesuglasica koristili i stolice koje su bacali jedni na druge.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track