OVAJ IGRAČ PARTIZANA MORA DA BUDE KAŽNJEN: Igor Duljaj je mnogo ljut! Ne želi više da mu se podriva AUTORITET!
Foto: Starsport

sankcije

OVAJ IGRAČ PARTIZANA MORA DA BUDE KAŽNJEN: Igor Duljaj je mnogo ljut! Ne želi više da mu se podriva AUTORITET!

Fudbal -

Igor Duljaj nema nameru da se bilo ko od igrača igra sa njegovim autoritetom kao trenera fudbalera Partizana.

Igor Duljaj
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Bez obzira na loše rezultate Partizana i četvrto mesto u Superligi, koje nije nimalo po ukusu navijača, Igor Duljaj smatra da klub ne sme da izgubi konce, prevashodno pravilnik o disciplini.

Zbog neprofesionalnog ponašanja Fusenija Dijabatea, trener Partizana Igor Duljaj zatražio je od kluba da kazni internacionalca iz Malija. Vihorno krilo se i dalje nije pojavio u Beogradu i niko ne zna gde je nestao. I to već nekoliko dana.

Fuseni Dijabate
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Partizan sutra u Humskoj igra utakmicu protiv Voždovca od 16.30 časova, a u protokolu sigurno neće biti Fusenija Dijabatea.

- Tražio sam sankcije. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Postoje ugovorom propisani penali i ja kao trener imam pravo da tražim kaznu što sam i učinio. Nisam se još susreo sa ovakvom situacijom - rekao je Igor Duljaj na konferenciji i nastavio:

Igor Duljaj
foto: www.partizan.rs

- Dešavalo se dok sam bio igrač da saigrači u nekom od klubova izostanu po šest ili sedam dana. Potrebno je vreme da se vrati igrač potom u formu. Videćemo, šta će se dešavati sa Dijabateom, teško je pričati o tome sada, trenutno se trudim da usmerim energiju na igrače koji su ovde.

U konkurenciji za prvi tim Partizana za utakmicu protiv Voždovca nisu Kristijan Belić, Hamidu Traore i Andrija Pavlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track