FATALNA SRPKINJA UPALA U KLJUČALU VODU, ZADOBILA TEŠKE OPEKOTINE I OSTALA BEZ KOSE: Udala se za fudbalera a OVO niste znali o njoj
Foto: Printskrin/Instagram

serijal kurira - žene srpskih sportista (2)

FATALNA SRPKINJA UPALA U KLJUČALU VODU, ZADOBILA TEŠKE OPEKOTINE I OSTALA BEZ KOSE: Udala se za fudbalera a OVO niste znali o njoj

Fudbal -

Donosimo vam priče o damama koje stoje iz najvećeg naših sportista. One su često u centru pažnje, pa tako znaju i da nadmaše "popularnost" njihovih izabranika.

Jovana Đorđević, devojačko Švonja, od samog početka karijere bila je jedna od najatraktivnijih manekenki u našoj zemlji. S obzirom na njen vrlo egozičan izgled nije ni čudo što je dosegla vrtogalve visine još na samim počecima.

Beležila je ogromne uspehe u svetu modelinga upravo zahvaljujući nesvakidašnjoj lepoti.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Ona je 2012. godine tokom snimanja upala u vodu čija je temperatura iznosila 90 stepeni, zadobila je opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose. Brzom reakcijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi.

U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Ubrzo se udala za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje dece, a kako se uspeh nikome ne prašta tako nije ni njoj. Imena njene dece bila su tema dušebrižnika, pa kada je otkrila da je ćerki dala ime Noel, za sina Leona dugo nije želela da kaže kako ga je nazvala.

Uporno su je pratili skandali i razne priče, a neke od njih je i demantovala.

Danas živi i radi u Italiji i podjednako je atraktivna kao i pre više od deceniju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track