SUPERLIGAŠKI HAOS! Fudbaleri i navijači TSC-a slavili GOL ZA POBEDU u derbiju, pa doživeli ŠOK! Partizan ponovo na četvrtom mestu
Foto: Starsport

SUPER LIGA SRBIJE

SUPERLIGAŠKI HAOS! Fudbaleri i navijači TSC-a slavili GOL ZA POBEDU u derbiju, pa doživeli ŠOK! Partizan ponovo na četvrtom mestu

Fudbal -

Fudbaleri TSC-a odigrali su danas na svom terenu u Bačkoj Topoli nerešeno 1:1 protiv Vojvodine, u utakmici 29. kola Super lige Srbije i zadržali drugo mesto na tabeli.

TSC je poveo golom koji je Petar Ratkov postigao u 17. minutu, a izjednačio je Uroš Nikolić iz jedanaesterca u 90. minutu.

Usledila je velika drama.

Fudbaler domaće ekipe Aranđel Stojković postigao je gol u četvrtom minutu nadoknade vremena, pa su igrači i navijači TSC-a praktično slavili pobedonosni pogodak, međutim posle provere u VAR sobi koja je trajala nekoliko minuta, gol je poništen zbog ofsajda.

TSC je drugi na tabeli sa 59 bodova, koliko ima i trećeplasirani Čukarički, dok Partizan na četvrtom mestu ima dva boda manje. Vojvodina je peta sa 51 bodom.

TSC, Vojvodina
foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u Ivanjici domaći Javor sa 2:1 u utakmici koja je takođe bila zanimljiva.

Beogradska ekipa povela je u 47. minutu golom Mohameda Badamosija, a izjednačio je Petar Gigić u 54.

Pobedu Čukaričkom doneo je Badamosi, svojim drugim golom na utakmici u 60. minutu. Ovaj put je Gambijac pogodio gol praktično iz mrtvog ugla, uz nešto lošiju reakciju golmana Manojlovića.

Javor je 11. na tabeli sa 29 bodova, a pobedom Čukaričkog na četvrtu poziciju ponovo je pao Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track