POKRENUTA ISTRAGA! SUDIJA KOJI JE UDARIO FUDBALERA LIVERPULA NA TAPETU: Ako je Mitrović kažnjen 8 mečeva, šta ćemo tek s ovim?!
Foto: Printscreen

reakcija

POKRENUTA ISTRAGA! SUDIJA KOJI JE UDARIO FUDBALERA LIVERPULA NA TAPETU: Ako je Mitrović kažnjen 8 mečeva, šta ćemo tek s ovim?!

Fudbal -

Udruženje profesionalnih sudija istražiće incident između fudbalera Liverpula Endija Robertsona i pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa tokom današnje utakmice protiv Arsenala u Premijer ligi.

Incident se dogodio u poluvremenu kada je Hacidakis uradio Robertsona, u vreme kada su se svi kretali ka svlačionicama na Enfildu.

Pogledajte taj momenat:

"Upoznati smo sa incidentom u kome su učestovovali pomoćni sudija Konstantin Hacidakis i defanzivac Liverpula Endru Robertson tokom poluvremena utakmice na Enfildu. Istražićemo tu situaciju", navodi se u saopštenju.

Videćemo šta će biti epilog ove situacije. Podsećamo, Aleksandar Mitrović je zbog unošenja u lice sudiji i neprimernog ponašanja kažnjen sa osam mečeva pauze... Videćemo šta sada za ovo čeka ovog sudiju.

Inače, utakmica Liverpula i Arsenala završena je nerešeno 2:2, nakon vođstva londonskog tima 2:0.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je posle utakmice da nije video incident, ali da će sve biti jasno kada se pregledaju snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track