IGRAO U REALU, PA OŽENIO 18 GODINA STARIJU MILIONERKU: Batalio fudbal i sada sa svojom bogatašicom uživa u luksuzu!
Foto: Printscreen

snašao se

IGRAO U REALU, PA OŽENIO 18 GODINA STARIJU MILIONERKU: Batalio fudbal i sada sa svojom bogatašicom uživa u luksuzu!

Fudbal -

Nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu Reala i napravi ozbiljnu fudbalsku karijeru, ali to ga nije sprečilo da danas uživa u ogromnom bogatstvu.

Španac Serhio Karaljo bio je na pragu prvog tima Real Madrida i nadao se da će jednog dana potpisati ugovor sa bogatim španskim timom i tako obezbediti sebi lagodan život. To mu nije pošlo za rukom, ali od luksuza ipak nije odustao.

Upoznao je 18 godina stariju britansku milionerku Karolinu Stanberi, oženio se i sada sa bogatašicom koja može majka da mu bude uživa u luksuzu koji sebi mogu da prijušte samo najveće fudbalske zvezde.

Karaljo je upoznao svoju dragu u Los Anđelesu i tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled.

"Od momenta kada smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovog sveta ako raskinem sa njom, a mama je plakala kada je saznala za našu vezu. Ipak, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku", izjavio je bivši fudbaler Reala.

Čim je uplovio u vezu sa bogatom Karolinom, Španac je batalio fudbal. Živi sa svojom dragom u Dubaiju, bavi se nekretninama i uživa maksimalno u luksuzu.

Zahvaljujući njoj sam je uspeo da zaradi oko pet miliona dolara, dok je njeno bogatstvo daleko veće - a oni sada sve dele zajedno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track