MANĆINI GA GAĐAO TORBICOM U GLAVU, 27 PUTA MU ZAPLENILI AUTO! Ekonom Sitija otkrio URNEBESNE anegdote o problematičnom Baloteliju
Foto: FOTOSPORTS INTERNATIONAL / Newscom / Profimedia

lude priče

MANĆINI GA GAĐAO TORBICOM U GLAVU, 27 PUTA MU ZAPLENILI AUTO! Ekonom Sitija otkrio URNEBESNE anegdote o problematičnom Baloteliju

Fudbal -

Šokantnim postupcima na terenu i van njega italijanski napadač Mario Baloteli često je ostavljao bez teksta ljubitelje fudbala.

Posedovao je neverovatan talenat, ali problematično ponašanje sprečilo ga je da ispuni svoj puni potencijal.

Još kao mlad igrač Intera pravio je brojne gluposti i tako stekao je status nestašnog momka koji voli raskalašan život i sa sobom nosi probleme. Tako je bilo i u Sitiju, gde je do ludila dovodio tadašnjeg menadžera Roberta Manćinija.

Italijan se svim silama trudio da ga dovede u red, ali to je bilo neizvodljivo.

Bivši ekonom Građana, Les Čapman u jednom podkastu otkrio je nekoliko ludih anegdota o kontraverznom golgeteru.

Čapman je ispričao kako je Manćini poludeo kada je popularni "Super Mario" dobio crveni karton na meču protiv Dinama iz Kijeva.

"Isključen je nakon 20-ak minuta igre, otišao je u svlačionicu, a ja sam išao za njim. Posle 10 sekundi Roberto Manćini je uleteo u svlačionicu psujući i vrišteći iz sveg glasa na italijanskom, a utakmica je još trajala. Okrenuo se kako bi se vratio na teren i ugledao torbu jednog igrača... Podigao ju je, okrenuo se i gađao Balotelija u glavu, ali Mario se u poslednjem momentu sagnuo i ona je udarila u ormarić", otkriva Čampman.

Dok je radio organizovane ture po trening centru, ekonom Sitija jednom prilikom otvorio Balotelijev ormarić i bio je šokiran prizorom.

"Otvorio sam ga, a ispalo je oko 30-ak kazni za parkiranje i platni listić. Klub ga je kaznio sa 100 hiljada funti tog meseca. Zaplenili su mu automobil 27 puta. Jednom je na treningu izgubio dijamantsku minđušu vrednu 10.000 funti i nije se preterano potresao. Znao je na prednjem sedištu automobila da drži po 15.000 funti", otkriva Čampman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track