RONALDO JE IZABRAO TRENERA ZA AL NASR: Njegovo ime je veliko iznenađenje! Ima li ambiciju da ide u SAUDIJSKU ARABIJU?
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

arapi veruju portugalcu

RONALDO JE IZABRAO TRENERA ZA AL NASR: Njegovo ime je veliko iznenađenje! Ima li ambiciju da ide u SAUDIJSKU ARABIJU?

Fudbal -

Francuz Rudi Garsija morao je da odstupi sa mesta trenera u Al Nasru za koji igra Kristijano Ronaldo.

Kristijano Ronaldo
foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Sada se čeka samo zvanično saopštenje kluba o raskidu saradnje posle samo 26 utakmica. Čelnici kluba nisu bili zadovoljni urađenim u dosadašnjem delu šampionata, pošto je Al Nasr drugi na tabeli, sa dri boda manje u odnosu na Al Itihad.

Španski list "Marca" prva je objavila da je Rudi Garsija dobio otkaz zbog loših rezultata, mada je i atmosfera među igračima bila nezadovoljavajuća. Navodno, Francuz nije bio u najboljim odnosima sa pojedinim igračima i najvećim zvezdama. Ta toksičnost je sulovila da dobije otkaz.

Žoze Murinjo
foto: Profimedia

Španski mediji spekulišu da je Garsiji presudio Kristijano Ronaldo jer od prvog dana oni nisu imali baš najbolji odnos. Čelnici Al Nasra su posle otkaza Garsiji kontaktirali Ronalda i pitali ga za mišljenje o imenovanju novog trenera.

Drugi španski list "As" tvrdi da je Žoze Murinjo glavna želja čelnika Al Nasra i da će oni uraditi sve da portugalskog stručnjaka dovedu na klupu ovog kluba. Novac nije problem, jer su Ronaldu dali 200 miliona evra godišnje. Navodno spremni su da Murinju ponude 60 miliona evra za dve godine.

Pitanje je samo, ima li Žoze Murinjo ambiciju da napusti Evropu, odnosno Romu i preseli se na Bliski istok. Njega ugovor sa ekipom iz Rima veže još godinu dana. Opet, voleo bi da radi sa Kristijanom Ronaldom, što je potencirao u nekoliko intervjua, jer su imali plodonosnu saradnju u Realu iz Madrida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track