"OVOG ČOVEKA TREBA ISTERATI IZ FUDBALA! ŠTA ZNAČI OVO?!" Reakcija srpskog komentatora postala apsolutni hit na društvenim mrežama!
Foto: Printscreen

nije mogao da se suzdrži

"OVOG ČOVEKA TREBA ISTERATI IZ FUDBALA! ŠTA ZNAČI OVO?!" Reakcija srpskog komentatora postala apsolutni hit na društvenim mrežama!

Fudbal -

Ljubitelje fudbala širom regiona nasmejala je reakcija komentatora "Arene" nakon neverovatnog promašaja fudalera Verone.

Fudbaleri Napolija odigrali su na svom terenu nerešeno (0:0) sa Veronom u 30. kolu italijanske Serije A, a meč je obeležio neverovatan promašaj igrača gostujućeg tima Sirila Ngonga.

Napoli je napadao, ali Verona je uspela da sačuva bod koji joj dosta znači u borbi za opstanak. Mogli su gosti lako i do tri boda, ali je Siril Ngong u situaciji jedan na jedan sa golmanom Napolija katastrofalno regovao.

Njegov bizaran promašaj razbesneo je i komentatora "Arene sport" koji nije mogao da se suzdrži nakon očajnog poteza fudbalera Verone. Njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama.

"Neverovatno! Ovog čoveka treba isterati iz fudbala. Kakva glupost! Šta znači ovo?!" bio je šokiran komentator Arene.

Promašaj mu nije izbijao iz glave, pa je i u nastavku prenosa isprozivao fudbalera Verone.

"Da čovek ne poveruje da fudbaler u Seriji A onako traljavo može da završi stopostotnu situaciju. Ono što mi je palo u oči... Kao da je nenormalno sporiji u odnosu na fudbalere Napolija. Ako je tako, onda mu nije mesto na zelenom terenu, nego u nekoj drugoj profesiji. Izgubio je ogromnu prednost, a onda je došao na nekih 17 metara u želji da što pre šutne, a videli ste kako je to uradio. To je bilo očajno. Nikako mi iz glave ne izlazi ta situacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track