RONALDO ŠOKIRAO ČITAVU PLANETU! Objavio fotografiju bez majice i pokazao PIKANTAN DETALJ! Niko ne zna šta se krije iza ovoga FOTO
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

NEOBIČNO?

RONALDO ŠOKIRAO ČITAVU PLANETU! Objavio fotografiju bez majice i pokazao PIKANTAN DETALJ! Niko ne zna šta se krije iza ovoga FOTO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo na društvenoj mreži Instagram ima 577 miliona pratilaca i svaka njegova aktivnost izaziva puno pažnje.

Ovaj puta, fotografija koju je objavio kao "priču" postala je viralna na internetu i dobija razne komentare.

Dok neki govore kako su za Ronalda slike iz saune gotovo svakodnevnica, drugi su primetili čudan detalj na telu jednog od najboljih fudbalera ikada.

U pitanju su nokti na nogama, lakirani u crnu boju.

Mnogi su ostali u čudu onim što su videli, međutim, Ronaldo je već nekoliko puta viđen sa lakiranim noktima, pa ovako nešto nije novo, iako je tačno da se ne viđa često.

Pojedini ljubitelji fudbala veruju da Portugalac koristi crni lak kako bi sakrio pravi izgled noktiju uništenih brutalnim treninzima i zahtevnim utakmicama.

Portugalac je započeo sezonu kao fudbaler Mančester junajted, u Premijer ligi je na 10 utakmica postigao jedan gol, a nakon prelaska u Al Nasr u prvenstvu Saudijske Arabije bio je strelac 11 puta na 10 mečeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track