SENZACIONALNA VEST! Barselona POBESNELA zbog jednog poteza Reala, pa donela ŠOKANTNU ODLUKU - strasti u Španiji se NE SMIRUJU!
Foto: Mohammed Saad / AFP / Profimedia

ŠOK

SENZACIONALNA VEST! Barselona POBESNELA zbog jednog poteza Reala, pa donela ŠOKANTNU ODLUKU - strasti u Španiji se NE SMIRUJU!

Fudbal -

Kako stvari stoje, španski velikan Barselona odustaće od fudbalske Superlige, a detaljnije informacije o svemu tome izneće prvi čovek katalonskog kluba, Đoan Laporta.

Ovu vest koja ja iznenadila mnoge navijače širom sveta preneo je "Kadena ser", a u tekstu se navodi da je Barsa ogorčena postupcima čelnika Reala tokom afere koja potresa katalonski klub.

- Laporta će objaviti da Barselone odustaje od Superlige. Barselona se odlučila na ovaj korak, pošto je ogorčena postupcima čelnika Reala tokom afere koja potresa katalonski klub. Čelnici Barselone tvrde da ne mogu da budu u istom takmičenju sa partnerom, koji pokreće tužbe protiv njih - navodi "Kadena ser".

Inače, u Barseloni stvari su baš najbolje, pošto je klub sa "Kamp Noua" poprilično uzdrman nakon što je objavljeno da je godinama plaćao milione dolara firmi čiji je vlasnik potpredsednik sudijskog fudbalskog komiteta Hoze Enrikes Negreiri za pisane i video izveštaje procene sudija pre utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track