BAHAR JE PRISTAO, DOLAZI U ZVEZDU: Trener iz Izraela potpisuje milionski ugovor! Raduje se Ligi šampiona i dolasku u Beograd
Foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

gotovo je

BAHAR JE PRISTAO, DOLAZI U ZVEZDU: Trener iz Izraela potpisuje milionski ugovor! Raduje se Ligi šampiona i dolasku u Beograd

Fudbal -

Barak Bahar je pristao i biće trener Crvene zvezde.

Barak Bahar
foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Ovu vest objavili su brojni izraelski portali ovog jutra, navodeći da trener Makabija iz Haife jedva čeka kraj sezone i dolazak u Srbiju.

Barak Bahar vodiće Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, a prema pisanjima medija iz Izraela njega čeka potpisivanje ugovora na dve godine, koji će mu donositi 1.200.000 evra po sezoni, ne računajući tu bonuse.

Barak Bahar ima validan ugovor sa Makabijem iz Haife, a izraelski mediji pominjali su ranije da će Crvena zvezda za njega morati da plati obeštećenje. Licitiralo se sa sumom od 600.000 evra.

Čelnici šampiona Srbije uskoro će morati da razgovaraju sa gazdom Makabija Jakovom Šaharom, koji ima odličan odnos sa Barakom Baharom i još ranije je rekao da mu neće praviti problem, ukoliko poželi da se okuša u Evropi.

Barak Bahar u Beograd dolazi sa svojim saradnicima, trenerom golmana Gajom Vajsingerom i pomoćnikom Gajom Sarfatijem. Izraelski mediji pišu da kondicioni trener Dror Šimson, još nije odlučio hoće li doći u Beograd, ili će ostati u Haifi. Njih dvojica sarađuju poslednjih pet sezona, od Hapoela Ber Ševe do Makabija iz Haife.

Dror Šimšon je kao kondicioni trener osvojio osam titula prvaka Izraela, sa klubovima u kojima je radio. Sada je na dobrom putu da dođe i do devetog trofeja, jer je Makabi iz Haife lider šampionata Izraela, sa sedam bodova više od Hapoela Ber Ševe i osam više od Makabija iz Tel Aviva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track