HALAND ZA OVO ČUDO NA TOČKOVIMA MORA DA RADI TRI DANA: Cena je prava sitnica - svega 320.000 evra! Šta je to za Norvežanina?!
Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia, Josef Kubes / Alamy / Alamy / Profimedia

zarađuje kao besan

HALAND ZA OVO ČUDO NA TOČKOVIMA MORA DA RADI TRI DANA: Cena je prava sitnica - svega 320.000 evra! Šta je to za Norvežanina?!

Fudbal -

Erling Haland teroriše golmane u Premijer ligi i Ligi šampiona. Ove sezone dao je 45 golova u svim takmičenjima i pokazao klasu.

Erling Haland
foto: Andrew Yates / imago sportfotodienst / Profimedia

Pre nekoliko dana, Erling Haland otkrio je eliksir svog uspeha. Tajna se krije u običnom kravljem mleku, kojeg snažni Norvežanin popije dnevno oko dva litra.

Međutim, malo ljudi zna da je Erling Haland zaljubljen u automobile. Engleski mediji otkrili su da je ovog vikenda sebe častio novim ljubimcem. Naime, radi se o luksuznom terencu Rols-Rojs Kulinan Lux SUV.

Sa njim je došao na poslednji trening, a to nije moglo da promakne engleskim paparacima. Njihove kolege su se odmah pobrinule da saznaju cenu. Bez dodataka osnovni model ovog terenca košta 320.000 evra!

Haland je jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu. Sa neto nedeljnom zaradom od oko 985.000 evra, luksuzni SUV Norvežanin može da kupi posle tri dana "rintanja".

Kulinan je dobio ime po najvećem dijamantu na svetu. Ali moćni terenac Rols-Rojsa nije jedini skupoceni automobil za napadača svetske klase.

Kako prenose mediji iz Engleske, Haland ima i Audi RS 6 Avant i Rendž Rover Sport (minimalna cena po 140.000 evra). Tokom svog boravka u Borusiji Dortmund, vozio je i Mercedes-AMG GLE Coupe (oko 100.000 evra).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track