ŠPANIJA BRUJI O MESIJU! ARGENTINAC SE VRAĆA U BARSELONU?! Predsednik La Lige sve otkrio - evo da li je moguće da se ČUDO dogodi!
Foto: Profimedia

bum

ŠPANIJA BRUJI O MESIJU! ARGENTINAC SE VRAĆA U BARSELONU?! Predsednik La Lige sve otkrio - evo da li je moguće da se ČUDO dogodi!

Fudbal -

Predsednik španske fudbalske lige (La Liga) Havijer Tebas ocenio je danas da Barselona trenutno nije u finansijskim mogućnostima da u svoje redove vrati Lionela Mesija, ali je dodao da se nada da će se situacija promeniti.

"Danas ne bi mogao da bude registrovan, ali još ima vremena", rekao je Tebas na konferenciji za novinare, dodajući da se čeka "plan izvodljivosti iz Barselone".

Predsednik La Lige je izrazio "nadu" da će katalonski klub uspeti da vrati argentinsku zvezdu, čiji ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe u junu.

"Nećemo menjati pravila finansijske kontrole koju su klubovi odobrili, kako bi Barsa mogla da registruje Mesija, čak i ako bi naša želja bila da se on vrati u naše prvenstvo", izjavio je Tebas.

Katalonski list Mundo Deportivo objavio je danas da Barsa ima "čvrstu nameru da kupi Lea Mesija" sledećeg leta.

Mesi je napustio Barselonu u leto 2021. godine, prešavši u PSŽ. Mesi je postigao 31 gol na 69 mečeva, ali nije uspeo da postane idol u Parizu, posebno zbog neuspeha pariskog kluba u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track