ONA ĆE RODITI SINA NEJMARU, KO JE ZANOSNA BRUNA: Kako su se upoznali Brazilac i njegova izabranica? Zahvaljujući jednoj bolesti!
Foto: Prtintscreen

baš luda priča

ONA ĆE RODITI SINA NEJMARU, KO JE ZANOSNA BRUNA: Kako su se upoznali Brazilac i njegova izabranica? Zahvaljujući jednoj bolesti!

Fudbal -

Vest da će Nejmar po drugi put postati otac prostrujala je planetom kao kometa.

Nejmar
foto: Printskrin/Instagram

Brazilac je pre nekoliko dana podelio fotografije na kojima je sa svojom trudnom izabranicom Brunom Bjankardi. Njih dvoje su presrećni i to ne kriju.

Prema pisanju brazilskih medija, Nejmar će po drugi put postati otac, odnosno dobiće drugog sina. Da podsetimo, fudbaler PSŽ ima sina Davida Luku, kojeg je dobio iz veze sa Karolinom Dantas. On je tada imao samo 19 godina, dok je Karolina bila maloletna, imala je samo 17.

A, kako su se upoznali Nejmar i Bruna? To je ono što intrigira sve one koji obožavaju Brazilca. Par se upoznao 2020. godine, kada je glavni problem sveta bila pandemija korona virusa.

Nejmaru je tada bilo toliko dosadno da je odlučio da prekrši sva ograničenja vezana za kovid i napravi žurku za 500 ljudi. Među zvanicama bila je i Bruna Bjankardi.

Ova lepa brineta rođena je 15. aprila 1994. godine u Sao Paulu. Godine 2015. upisala je Univerzitet Anhembi Morumbi. Po završetku fakulteta dobila je diplomu modnog biznisa.

U vreme kada je upoznala Nejmara, imala je 26 godina, a njen instagram profil imao je 350.000 posetilaca. Kada su mediji otkrili da je Bruna u vezi sa slavnim brazilskim fudbalerom, broj pratilaca počeo je rapidno da raste. U vreme kada je objavila da je trudna, taj broj stigao je do više od 4.000.000 pretplatnika.

Pre Nejmara, Bruna je bila u vezi sa popularnom brazilskom pevačom Kikeom Gamom, koja je učestvovao u poslednjoj sezoni MTV "Odmora sa bivšim".

Godine 2022. Bruna i Nejmar imali su veliku krizu, zbog koje je veza bila pred pucanjem. Brazilski mediji optužili su fudbalera za izdaju i preljubu, a devojka se čak oprostila od njega.

- Umorna sam od čitanja raznih tračeva, pa vam svima kažem – da, odsada sam slobodna. Da li me je Nejmar prevario? Imam dobar odnos sa njim i njegovom porodicom, ne verujte novinarima - napisala je Bruna.

Uprkos medijima, Bruna i Nejmar ostali su zajedno. A, svoju vezu krunisaće kroz nekoliko meseci rođenjem sina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track