POTRES, DRAGAN ŠARAC PROGOVORIO O NENADU LALATOVIĆU: Kako je trener Radničkog odgovorio na PROZIVKE od strane bivšeg prijatelja
Foto: @starsport

stigao odgovor

POTRES, DRAGAN ŠARAC PROGOVORIO O NENADU LALATOVIĆU: Kako je trener Radničkog odgovorio na PROZIVKE od strane bivšeg prijatelja

Fudbal -

Nenad Lalatović žestoko je isprozivao sada već bivšeg saradnika i prijatelja Dragana Šarca.

Nenad Lalatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pred okršaj niškog Radničkog i Mladosti GAT, sutra od 17.00 časova, na stadionu "Čair", Nenad Lalatović nije štedeo Dragana Šarca.

Nazvao ga je izdajnikom, čovekom kojem je pomogao da upiše PRO licencu u Crnoj Gori, zaposlio mu suprugu, obezbeđivao platu... A, onda je kako sam kaže, kao nagradu dobio nož u leđa, kada je pre mesec ipo dana odlučio da se povuče sa klupe niškog Radničkog.

Dragan Šarac
foto: Printskrin

Dragan Šarac dobro je upoznat sa svim onim što je Nenad Lalatović rekao na njegov račun, pa je danas na konferenciji pred meč sa Mladosti GAT kazao:

- Nema fudbalskih tajni među nama! Poznajemo se dobro, znamo mi kako oni rade, znaju oni nas, tako da će presuditi detalji u najužem smislu te reči. Možda jedan prekid ili nešto slično. Ko uđe jače i motivisanije u utakmicu, biće u prednosti - rekao je Dragan Šarac.

Tajac. Da li Dragan Šarac iz pristojnosti ne želi na isti način da replicira Nenadu Lalatoviću, ili je onda tačno sve što priča njegov bivši prijatelj? Teško je dati odgovor. Istinu znaju samo njih dvojica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track