ZVEZDU BAJERNA SUPRUGA JAVNO "POKLONILA" LJUBAVNICI! Ogorčena žena ostavila fudbalera preko INSTAGRAMA - ostavila BRUTALNU poruku!
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

SKANDAL

ZVEZDU BAJERNA SUPRUGA JAVNO "POKLONILA" LJUBAVNICI! Ogorčena žena ostavila fudbalera preko INSTAGRAMA - ostavila BRUTALNU poruku!

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna blamiraju se na terenu, ali i van njega...

Bajern Minhenu ima sezonu za zaborav. U četvrtfinalu Lige šampiona Mančester siti im je održao čas fudbala, ispali su iz Kupa, a nakon šamara koji su u subotu dobili od Majnca Dortmund ih je skinuo i sa liderske pozicije u Bundesligi.

Na svu muku, najveće zvezde tima sve češće pune stranice tabloida svojim ispadima van terena.

Tako se u centru novog skandala, koji je potresao Bajern, našao reprezentativac Francuske Lukas Ernandez.

Lukas Ernandez, Amelija
foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Bivši šampion sveta na Mundijalu u Kataru doživeo je ozbiljnu povredu zbog čega je bio primoran da propusti ostatak sezone. Međutim, iako ga nema na terenu, zbog ljubavnog skandala dospeo je u centar pažnje.

Naime, njegova supruga Amelija Ljorente Osa rešila je da ga ostavi zbog preljube.

Amelija je u svojoj šokantnoj objavi na Instagramu otkrila da fudbaler ima ljubavnicu, i ne samo to. Otkrila je njeno ime i poručila joj da joj rado poklanja svog supruga.

"Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš", napisala je na Insagramu ogorčena supruga slavnog fudbalera.

Amelija
foto: Printscreen

Lukas i Amelija imaju izuzetno turbulentnu vezu koju su obeležili brojni skandali. Pre pet godina fudbaler je u alkoholisanom stanju pretukao svoju suprugu, ali ni ona njemu nije ostala dužna, pa su oboje dobili krivične prijave.

Lukas Ernandez, Amelija
foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Ernandez je tada dobio i zabranu prilaska Ameliji, međutim, kasnije su se pomirili i dobili dvoje dece.

Kurir sport/Sportsport/Allfootball

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track