RONALDO I GEORGINA, PUCA LI LJUBAV IZMEĐU SREĆNOG PARA: Saznajte koju sumu bi dobila lepa CRNKA, ako bi se njih dvoje razišli
Foto: Printskrin/Instagram

ogromna lova

RONALDO I GEORGINA, PUCA LI LJUBAV IZMEĐU SREĆNOG PARA: Saznajte koju sumu bi dobila lepa CRNKA, ako bi se njih dvoje razišli

Fudbal -

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina svakim danom pojavljuju se na naslovnim stranama sportskih dnevnika širom sveta.

Georgina Rodrigez
foto: Printskrin/Instagram

Iako pojedini tabloidi iz Engleske danima pišu kako je njihova veza u najvećoj krizi u poslednjih šest godina, postavlja se pitanje, da li je baš tako. Navodno, Kristijano Ronaldo je ljut na svoju izabranicu Georginu Rodrigez, zbog njene bahatosti i neizmernih troškova. Istinu znaju samo njih dvoje.

Odnos fudbalera PSŽ Ašrafa Hakimija sa svojom suprugom Hibi Abouk, koja za razvod traži 50 odsto njegove imovine, nateralo je novinare iz Portugala da se pozabave sličnim scenarijom, vezanim za Ronalda i Georginu.

Marokanac je sav svoj novac prebacio na račun svoje majke Saide Mouh, tako da je glumica iz Tunisa ostala kratkih rukava. Sada je Hakimi na udaru medija, jer mnogi postavljaju pitanje zašto se tako ponaša prema ženi koja je majka njihovoj deci. Navodno, njihovi advokati naći će se na vansudskom poravnanju. Hibi želi 10.000.000 evra, a Hakimi nudi pet puta manje.

Sa druge strane, portugalski mediji pišu da bi Georgina Rodrigez dobila više od 35 odsto bogatstva Kristijana Ronalda ako se bude razišla od Portugalca. Nezvanično, bogatstvo Ronalda procenjeno je na više od milijardu evra.

Georgina Rodrigez
foto: Printskrin/Instagram

Georgina bi u tom slučaju dobila više od 350.000.000 evra. Ne treba zaboraviti, da je Špankinja majka dvoje dece koje ima iz veze sa Kristijanom Ronaldom.

Navodno, Kristijano je već neko vreme nezadovoljan što je Georgina odlučila da se fokusira samo na sebe i na svoj poslove, dok je zapostavila njega i decu. Posebno ga frustira njeno ogromno trošenje novca prilikom odlaska u šopinge.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track