VANDA NARA OBJAVILA JAVNU PREPISKU SA MAUROM: Nešto ozbiljno se dešava između bračnog para! Njihova veza bila je u KRIZI
Foto: Printskrin/Instagram

sve za ljubav

VANDA NARA OBJAVILA JAVNU PREPISKU SA MAUROM: Nešto ozbiljno se dešava između bračnog para! Njihova veza bila je u KRIZI

Fudbal -

Vanda Nara i Mauro Ikardi poslednjih godina redovno privlače pažnju javnosti. Njihova veza, a potom i brak bili su protkani usponima i padovima.

Vanda Nara
foto: Printskrin/Instagram

Poslednjih meseci, mediji iz Argentine i Italije objavljivali su vesti da su se Vanda Nara i Mauro ohladili jedno od drugog i da će se razvesti. Posebno kada su turski tabloidi objavili fotografije Maura Ikardija iz noćnog provoda u Istanbulu, sa tri žene.

Međutim, izgleda da je između njih dvoje sve u najboljem redu. Na društvenim mrežama pojavila se prepiska između argentinskog para. Čini se da njihov odnos polako postaje sve bolji.

Mauro Ikardi, ima sjajnu sezonu u dresu Galatasaraja, gde igra kao pozajmljen fudbaler iz PSŽ. U meču turskog prvenstva protiv Kajzerija (6:0), Argentinac je postigao tri gola. Ukupno je dao 13 golova i peti je strelac u prvenstvu Turske.

Pomirenje sa Vandom mu očigledno prija.

- Nisam ja kriv što mi se sviđaš, ti si kriva što imaš sve što volim - napisao je Ikardi na Instagramu, uz fotografiju sa Vandom.

Prsatoj Vandi nije trebalo mnogo da odgovori.

- Povredio si me, ali morala sam da shvatim da bez bola nema ljubavi, a bez ljubavi smo ništa. To neće promeniti reku suza koju sam morala da preplivam sama. Nisi bio uz mene i zato nisam bila srećna - napisala je Vanda.

Vanda Nara se nedavno pojavila na jednoj argentinskoj TV stanici, gde će voditi kulinarsku emisiju "MasterChef".

Ubrzo nakon toga, počela je aktivno da promoviše temu kuvanja na svojoj stranici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track