ČARAPANI ŽELE NASTAVAK SERIJE: Napredak dočekuje Radnik
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

ČARAPANI ŽELE NASTAVAK SERIJE: Napredak dočekuje Radnik

Fudbal -

Napredak u nedelju od 19 časova dočekuje Radnik iz Surdulice i nada se trećoj uzastopnoj pobedi u plej – autu Super lige Srbije.

Na konferenciji za novinare govorili su pomoćni trener Stefan Carević i mladi napadač Đorđe Jovanović, strelac pobedonosnog gola u Lučanima protiv Mladosti. Carević je prvo analizirao utakmicu u Dragačevu, a zatim se bavio narednim mečom za dva dana u Kruševcu:

- Utakmica je bila usporena, morali smo da oborimo ritam i tempo, da usporimo protivnika i izbegnemo jurnjavu po terenu i, naravno, udaljimo rivala od našeg gola, kako bi izborili pozitivan rezultat. Izmene su potom donele svoje, postigli smo fenomenalan gol i sada se može reći da smo u bezbednoj zoni.

Protiv Radnika očekujem sličnu utakmicu, jer u ovoj situaciji svi žele što manje da rizikuju. Prvenstveni cilj je držati protivnika što dalje, kako bi se, žargonski rečeno, izbegao autogol. Poznajemo Radnik veoma dobro, igrali smo nedavno. Znamo da su Rustemović i Radulović motori ekipe, koliko je opasan Makarić. Spremni smo, svi su u konkurenciji osim Vukajlovića i Stankovića, koji imaju žute kartone. Od prvog dana radimo na tome da svi igrači budu u sistemu, da znaju svoje uloge, tako da uopšte nije bitno ko će na teren, idemo na tri boda, istakao je asistent Dragana Perišića, šefa stručnog štaba.

Đorđe Jovanović je u proteklom kolu bio junak meča.

- Posle dugo vremena sam postigao gol, po meni došao je u pravom trenutku i drago mi je, pre svega što je ekipi doneo tri boda. Svakako i privatno mi mnogo znači. U prvom planu je, ipak tim, a u Lučanima smo zaista svi odigrali dobro. Čeka nas ponovo teška i zahtevna utakmica, jer su Surduličanima bodovi preko potrebni. Naš cilj je pobeda, ne samo protiv Radnika, već i na preostalim utakmicama do kraja, obećava perspektivni napadač Đorđe Jovanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track