MOLIM VAS, ZAKOPČAJTE SE, GORITE, GLEDAJU VAS LJUDI: Ruskinja zapalila stadion Čelsija, moralo da interveniše obezbeđenje (FOTO)
Foto: Instagram

CARICA

MOLIM VAS, ZAKOPČAJTE SE, GORITE, GLEDAJU VAS LJUDI: Ruskinja zapalila stadion Čelsija, moralo da interveniše obezbeđenje (FOTO)

Fudbal -

Ruska Plejboj zečica Marija Liman podigla je temperaturu prošle nedelje, dok je boravila na stadionu "Stamford bridž" tokom utakmice između Čelsija i Brentforda (0:2).

Marija Liman
foto: Printskrin/Instagram

- Bila je to dobra utakmica. Hvala igračima Čelsija za nezaboravno veče. Iskreno, otišla sam na stadion i nadala se da Lukaku danas neće igrati - napisala je Marija i otkrila ko joj nije simpatičan u redovima "plavaca":

- Ali nakon što sam videla kako igra, shvatila sam da on samo želi da se vrati u Milano i uživa u popustima, u tamošnjim radnjama.

Zanosna crnka otkrila je da je imala malu neprijatnost na stadionu. Krenula je previše "otvoreno" da navija za Čelsi.

O čemu se zapravo radi? Marija Liman poznata je po svojim izazovnim i slobodnim fotografijama i zanosnoj pojavi. Svoj stil nije menjala ni pred utakmicu protiv Brentforda.

Pojavila se na stadionu u odevnoj kombinaciji sa dubokim dekolteom. Navijači su bili oduševljeni, ali ne i momci iz obezbeđenja.

Požalila se seksepilna brineta da je tokom utakmice imala mali incident sa obezbeđenjem. Zamolili su je da malo pokrije gornji deo, što je kod nje izazvalo iznenađenje i razočaranje:

- Navijala sam za Čelsi koliko god sam mogla. Pokazujem vam fotografiju zbog koje je reagovalo obezbeđenje. Zamolili su me da obučem i zakopčam jaknu - rekla je Marija.

Ruskinja nekoliko meseci nije dolazila na stadion "Stamford bridž" pošto je dva puta bila opljačkana.

- Držala sam telefon veoma blizu sebe i to sa obe ruke. Ali, ne vredi, i drugi put sam bila pokradena! Opet! Ukrali su mi telefon, samo što je ovaj put čovek bio na biciklu, nosio je crnu kacigu i crnu odeću - prisetila se Ruskinja.

Marija Liman ima svoju ložu na stadionu i veliki je navijač Čelsija, kluba koji je zavolela dok je na njegovom čelu bio njen zemljak Roman Abramovič.

U žižu javnosti Marija Liman dospela je tokom Mundijala 2018. godine koji je igran u Rusiji.

Tada je stekla popularnost, koju je dobro unovčila, pa se slikala za naslovnu stranu čuvenog "Plejboja".

Njenom voljenom Čelsiju ne ide baš najbolje otkada je klub napustio Roman Abramovič.

Trenutno su na 12. mestu Premijer lige, a sutra igraju londonski derbi protiv Arsenala u gostima od 21.00 čas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track