ZVEZDA ODUSTALA OD ŽANA-FILIPA KRASOA: Napadač pokušao da uceni klub, tako što je prekršio usmeni dogovor sa MARKOM MARINOM
Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia, Www.crvenazvezdafk.com

preterao

ZVEZDA ODUSTALA OD ŽANA-FILIPA KRASOA: Napadač pokušao da uceni klub, tako što je prekršio usmeni dogovor sa MARKOM MARINOM

Fudbal -

Crvena zvezda odustala je od angažovanja napadača iz Obale Slonovače Žana-Filipa Krasoa, saznaje Kurir.

Žan-Filip Kraso
foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Krajem novembra prošle godine crveno-beli su prvi put kontaktirali snažnog centarfora francuskog Sent Etijena. Žan-Filip Kraso (25) pokazao je interes da obuče crveno-beli dres, jer mu se dopala ideja igranja u Ligi šampiona. Crveno-beli bi ga dobili kao slobodnog igrača, pošto mu na leto ističe ugovor sa francuskim drugoligašem slavnog imena.

U januaru, Crvena zvezda je predočila Krasou i budući ugovor, gde bi on zarađivao 100.000 evra mesečno, odnosno 1.200.000 evra po sezoni. On se složio i postignut je usmeni dogovor, trebalo je da usledi i potpis.

Međutim, kako je napadač iz Obale Slonovače počeo da trese mreže u dresu Sent Etijena, a dao je 16 golova, tako su počeli da ga prate i skauti drugih klubova.

Marko Marin
foto: Starsport

Apetiti Žana-Filipa Krasoa porasli su, što je predočio i nedavno kada se video sa Markom Marinom. Duplirao je svoje želje, traživši skoro 2.500.000 evra po sezoni, što je odbilo Crvenu zvezdu.

- Kraso ima mnogo ponuda. Pitanje je da li Zvezda želi da plati i trka se sa klubovima iz Bundeslige i Italije. Incident je da nađete vrhunskog špica kome ističe ugovor. Takvi fudbaleri vrede deset i više miliona evra. A, ima mnogo bogatijih klubova od Zvezde koji to mogu da plate. Odustali smo od njega - rečeno je Kuriru iz Crvene zvezde.

Šampion evrope i sveta iz 1991. nije pristao da ga bilo ko ucenjuje i okrenuo se drugim rešenjima. Konkretno, crveno-beli imaju listu od nekoliko kandidata kojima ističu ugovori na leto.

Mateo Kasijera
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvi je Kolumbijac Mateo Kasijera, velika želja sportskog sektora od prošle godine, koji bi bio doveden prvo na pozajmicu iz Zenita, sa pravom otkupa.

Pored njega Zvezdi su ponuđeni Egipćanin Omar Marmuš iz Volfzburg, Čuba Akpo iz engleskog Midlzbroa i Georges Mikautadze iz Meca, kao i još neki igrači.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track