IZ DINAMA U PARTIZAN, ILI REPREZENTACIJU: Srpski trener ima plan na leto! Humska je PRVI IZBOR, ali postoji još nekoliko opcija!
Foto: www.fcdm.ru

zanimljivo

IZ DINAMA U PARTIZAN, ILI REPREZENTACIJU: Srpski trener ima plan na leto! Humska je PRVI IZBOR, ali postoji još nekoliko opcija!

Fudbal -

Slaviša Jokanović iza sebe ima turbulentnu sezonu u Dinamu iz Moskve.

Slaviša Jokanović
foto: www.fcdm.ru

Stigao je Srbin prošlog leta kao veliko ime u belo-plavi deo Moskve sa samo jednim ciljem, da Dinamu donese trofej. Pehar Kupa Rusije bio je realna ambicija, a u klubu su sanjali i da bi mogli da se bore za titulu sa Zenitom, Spartakom, CSKA i Rostovom.

Posle odličnog starta, usledili su teški dani za Slavišu Jokanovića. Iako je imao kvalitetnu ekipu, sa dva možda i najtalentovanija ruska fudbalera Arsenom Zaharjanom i Konstantinom Tjukavinom, uz dosta iskusnih domaćih i stranih fudbalera, rezultati su izostali.

Mediji su smenjivali Slavišu Jokanovića dva puta tokom sezone, ali je uprava kluba odlučila da sa srpskim trenerom okonča neuspešnu sezonu. Odlučeno je da po kraju prvenstva Rusije dođe do džentlmenskog razlaza.

Slaviša Jokanović
foto: www.fcdm.ru

Slaviša Jokanović će na kraju sezone otići sa mesta glavnog trenera Dinama. A, karijeru može da nastavi u Srbiji, Kataru ili Saudijskoj Arabiji.

- Jokanovićev ugovor sa Dinamom neće biti produžen, jer trener nije ispunio postavljene zadatke. Slaviša planira da se vrati u Srbiju. Od opcija za nastavak trenerske karijere moguć je povratak u Partizan. Postoji i prilika da vodi reprezentaciju Srbije, ili preuzme neki od klubova šampionata u Kataru ili Saudijskoj Arabiji - piše ruski portal "Sport24".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track