MURINJO PONOVO BRILJIRA: Posebni nosio MIKROFON tokom utakmice protiv Monce
Foto: Tiziano Ballabio/LiveMedi / Sipa Press / Profimedia

NE MIRUJE

MURINJO PONOVO BRILJIRA: Posebni nosio MIKROFON tokom utakmice protiv Monce

Fudbal -

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je da je tokom utakmice protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon kako bi se zaštitio od "najgoreg sudije koga je video u životu".

Roma je odigrala nerešeno 1:1 protiv Monce u Seriji A. Murinjo je kritikovao sudiju Danijelea Čifija koji je u šestom minutu nadoknade isključio igrača Rome Mehmeta Zekija Čelika.

Portugalski trener dobio je tri crvena kartona ove sezone zbog sukoba sa sudijama, uključujući i sa Čifijem u septembru.

"Otišao sam na utakmicu noseći mikrofon. Sve sam snimio. Od trenutka kada sam napustio svlačionicu dok se nisam vratio - da bih se zaštitio. On (Čefi) je najgori. Tehnički je užasan. Ima nultu empatiju, nultu komunikaciju, nultu svest", rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

On je rekao da je njegov fudbaler dobio drugi žuti karton u šestom minutu nadoknade nakon što se okliznuo jer je bio premoren.

"Prestao sam da radim 20, 30 minuta pre kraja pošto sam znao da će mi dati crveni karton za bilo šta. Nisam mu dao priliku, odlučio sam da mu ne dam, dosta je", dodao je on.

Roma je u poslednje tri utakmice u prvenstvu bez pobede i sedma je na tabeli sa 58 bodova, van pozicija koje vode u evropska takmičenja. Atalanta i Milan na petom i šestom mestu imaju takođe po 58 bodova, a dva više ima Inter na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

"Verujte mi, imao sam posla sa mnogo loših sudija. Uglavnom kada pričam o sudijama, to je zato što oni imaju direktan uticaj na utakmicu. On je užasan, ne ostvaruje konekciju ni sa kim, nema empatiju. Nažalost, ovo je i znak Romine slabosti kao kluba, pošto nemamo snagu kao ostali klubovi koji mogu da kažu kojeg sudiju ne žele na svojim utakmicama", rekao je Murinjo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track