SPREMAN JE "DŽAK" LOVE ZA SRBINA! Vlahović na pragu ŠOKANTNOG transfera - ovaj premijerligaš želi da napravi PAKLEN tim!
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

neočekivano

SPREMAN JE "DŽAK" LOVE ZA SRBINA! Vlahović na pragu ŠOKANTNOG transfera - ovaj premijerligaš želi da napravi PAKLEN tim!

Fudbal -

Dušan Vlahović već duže vreme ne uspeva da pronađe formu po kojoj je prepoznatljiv, u Juventusu mu ne ide onako kako se od njega očekuje, golove postiže sve ređe, i na sve to, muče ga povrede.

Takođe, poražavajući i frustrirajući je podatak da u Seriji A Dušan Vlahović nije postigao gol još od 7. februara. Popularni Duci kao da ima dva lica. Jedno je ono gde se ponaša kao zver na terenu, ali u dresu reprezentacije Srbije, dok je u dresu Juventusa gotovo neprepoznatljiv.

Prelazni rok se približava, a Vlahović je trenutno na transfer pijaci tema broj jedan, i mnoge zanima gde će srpski as nastaviti karijeru. Mediji ga uveliko sele iz Torina, povezuju ga sa brojnim evropskim velikanima, sada se na spisku klubova koji su zainteresovani za Dušana pojavilo još jedan tim.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Naime, engleski premijerligaš Aston Vila želi da Vlahovića angažuje zajedno sa Feranom Toresom, i za taj "paket" spreman je da plati više od 100 miliona evra.

Vlasnici pomenutog kluba planiraju da u narednu sezonu uđu s najvećim mogućim ambicijama, a da li će se ova dva bombastična pojačanja realizovati ostaje nam da vidimo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track