"SKUPO PLAĆAŠ SVOJE GREŠKE, ALI JOŠ UVEK SAM TU" Legendarni fudbaler slavio rođendan IZA REŠETAKA, supruga poslala emotivnu poruku
Foto: Instagram/danialves

OGLASILA SE

"SKUPO PLAĆAŠ SVOJE GREŠKE, ALI JOŠ UVEK SAM TU" Legendarni fudbaler slavio rođendan IZA REŠETAKA, supruga poslala emotivnu poruku

Fudbal -

Od januara 2023. godine Dani Alveš se nalazi u pritvoru zbog teških optužbi da je silovao jednu devojku u noćnom klubu u Barseloni.

Advokati su tražili da se njegov klijent brani sa slobode, međutim tužilaštvo taj zahtev nije prihvatilo.

Razne informacije su stizale o najtrofejnijem fudbaleru sveta tokom prethodnog perioda, a javnost je najviše pažnje posvetila odnosu sa suprugom, Žoanom Sanz.

Španski mediji su preneli informaciju da je ona podnela zahtev za razvod, međutim nakon njene objave mnogi postavljaju pitanje da li je to tako.

Ona je na 6. maja, na dan kada je Alveš napunio 40 godina, objavila njegovu fotografiju uz sledeću poruku.

Dani Alveš, Žoana Sanz
foto: Instagram/danialves

"Danas je rođendan jednoj od najvažnijih osoba u mom životu. Puno sam razmišljala o objavi ove fotografije jer društvo ne razume empatiju i ljubav iznad veze. Volela bih da možemo da proslavimo tvoj 40. rođendan jednom od mojih ludih ideja. Međutim, to nije moguće zbog greške koju skupo plaćaš, ali uverena sam da će istina uskoro da izađe na videlo. Još uvek sam tu i uvek ću da budem, na neki drugi način, ali prisutna. Bezuslovna ljubav", poručila je Žoana Sanz.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Barselone optužen je da je krajem 2022. godine u toaletu jednog noćnog kluba u ovom gradu silovao devojku.

Od 20. januara nalazi se u pritvoru gde čeka početak suđenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track