CELA ITALIJA JE NA NOGAMA ZBOG VLAHOVIĆA! Oglasio se ministar nakon SRAMNIH uvreda na račun Srbina - ove reči će odjeknuti jako!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

italija

CELA ITALIJA JE NA NOGAMA ZBOG VLAHOVIĆA! Oglasio se ministar nakon SRAMNIH uvreda na račun Srbina - ove reči će odjeknuti jako!

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su juče Atalantu na gostovanju rezultatom 2:0 u okviru 34. kola Serije A, a drugi gol za "Staru damu" postigao je Dušan Vlahović.

Ponovo se Vlahović nije našao u startnoj postavi, već je šansu dobio u 65. minutu umesto Arkadijuša Milika, a u 98. minutu se upisao u strelce, i to na fenomenalan način.

Na jučerašnjoj utakmici, osim lepog pogotka, viđena je i jedna ružna scena, pošto su navijači Atalante u jednom momentu vređali Vlahovića, zbog čega je utakmica na kratko prekinuta.

Navijači su govorili srpskog reprezentativcu da je ci**nin, a sada se povodom toga oglasio i ministar sporta Andrea Abodi, koji je našem asu uputio izvinjenje.

- Moje ne, naše ne rasizmu ne može, ne sme, ne želi da ima boju kože, ne tiče se vere ili naroda, već važi uvek. Kao poštovanje, uvek se računa. Ko pogreši mora da odgovara za to, uvek i svuda. Izvinjavamo se Dušanu Vlahoviću - rekao je Abodi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track