SUPRUGA UHVATILA GOLMANA DINAMA U KREVETU SA PRIJATELJICOM Igrala se sa mojom decom, jela i pila kod mene! Porodicu mi je UNIŠTILA
Foto: Instagram Printscreen

nezapamćen skandal

SUPRUGA UHVATILA GOLMANA DINAMA U KREVETU SA PRIJATELJICOM Igrala se sa mojom decom, jela i pila kod mene! Porodicu mi je UNIŠTILA

Fudbal -

Golman Dinama iz Moskve Igor Leščuk našao se u žiži javnosti, ali ne zbog fudbala, već velikog skandala koji potresa njegov privtni život.

Njegova dugogodišnja supruga Violeta, sa kojom ima dvoje dece, podnela je zahtev za razvod braka, pošto je golmana navodno zatekla u krevetu sa svojom prijateljicom!

Ogorčena Violeta je jasno poručila da se razvodi od Igora zbog preljube.

"Ako u prvi mah steknete utisak da je neka osoba "g*vno", to je u 90 odsto slučajeva tako. Slušajte svoju intuiciju. Suočila sam se sa situacijom koja mi je potpuno promenila život. Ćutala sam, bila uplašena i bilo me je sramota da pričam o tome", kaže Violeta i otkriva detalje:

Igor Leščuk
foto: Instagram

"Zatvarala sam oči i bila naivna. Svi znaju o čemu pričam. Osoba koja se igrala sa mojom decom, jela i pila kod mene, upropastila mi je porodicu. Nema potrebe više bilo šta reći".

Golman Dinama je potvrdio da se razvodi od supruge, ali nije želeo da iznosi detalje.

"Ne želim da pričam o svom privatnom životu. Ipak, zbog činjenice da ima ljudi koji iznose prljav veš i spominju moj razvod izmišljajući razloge - ovo moram da kažem. Mi smo već odavno u fazi razvoda. Odluka nije doneta zbog bilo koga drugog, već zbog nas. Nema tu nikakvog skandala", tvrdi Igor.

Inače, ruski golman je čitavu karijeru proveo u Dinamu iz Moskve, a nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Rusije. Ove sezone imao je ulogu rezervnog čuvara mreže ruskog tima. Na 11 mečeva primo je 14 golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track