DIRLJIVA SCENA: Mališan PLAKAO na tribinama, reprezentativac Engleske mu odmah prišao i sjajnim gestom ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)
Foto: Pirintscreen

svaka čast

DIRLJIVA SCENA: Mališan PLAKAO na tribinama, reprezentativac Engleske mu odmah prišao i sjajnim gestom ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Engleske i fudbaler Vest Hema, Deklan Rajs, svojim emotivnim gestom oduševio je ljubitelje fudbala širom sveta.

Nakon velikog trijumfa svog tima protiv Mančester junajteda (1:0), čuveni as ugledao je na tribinama jednog dečaka u dresu Vest Hema kako plače. Odmah mu je prišao da vidi zašto je tužan kada je njegov tim pobedio.

Pozdravio ga je pitao zašto plače, a dečak je odgovorio da ne zna. Rajs se nasmejao i snažno ga zagrlio. Mališan ga je pitao da li bi mogao da mu pokloni dres, a fudbaler je odgovorio da ne može jer je upravo obećao Markusu Rašfordu da će njemu dati. Ipak, u momentu se predomislio... Nije želeo da ga razočara, jer je znao da će mu to puno značiti - skinuo je dres i dao ga dečaku. Još jedom su se zagrlili i srdačno pozdravili.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Rajs verovatno igra svoju poslednju sezonu u dresu Vest Hema. Za reprezentativca Engleske vlada veliko interesovanje brojnih bogatih klubova i čini se da su Čekićari ovog leta popustiti i pružiti mu priliku da promeni sredinu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track