INZAGI ZADOVOLJAN IGROM I POBEDOM PROTIV MILANA: Mogli smo da postignemo i više od dva gola
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

LIGA ŠAMPIONA

INZAGI ZADOVOLJAN IGROM I POBEDOM PROTIV MILANA: Mogli smo da postignemo i više od dva gola

Fudbal -

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi rekao je da je njegova izuzetno odigrala prvo poluvreme protiv Milana, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

Inter je kao gost pobedio gradskog rivala Milan sa 2:0, golovima Edina Džeka u osmom i Henrika Mhitarjana u 11. minutu, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

Inter je mogao i ubedljivije da pobedi pošto je imao brojne šanse, ali ipak sa dva gola čeka revanš narednog utorka.

"Veoma sam zadovoljan, prvo poluvreme bio je izuzetno, mogli smo da postignemo i više od dva gola. Bila je sjajna utakmica, već smo prošli nekoliko kola i znamo da je ovo samo prvo poluvreme. U revanšu ćemo imati podršku naših navijača i moramo da uložimo još taj jedan napor da ostvarimo san", rekao je Inzagi za Amazon Prajm Italija.

Inter
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Inter je ove sezone pobedio Milan u tri različita takmičenja - Ligi šampiona, Seriji A i Super kupu Italije, a u sve tri utakmice nije primio gol.

"Momci su pokrili svaki deo terena. Pomagali su jedan drugome. Znamo da još nije gotovo", dodao je Inzagi.

Mhitarjan je rekao da je ekipa bila "izuzetno gladna" za pozitivnim rezultatom.

"Od prvog minuta bili smo ekstremno gladni da pobedimo, što smo pokazali u prvom poluvremenu. Kontrolisali smo utakmicu i u drugom delu i čestitam saigračima, ali posao nije završen, čeka nas velika utakmica naredne nedelje", naveo je on.

"Imali smo priliku da postignemo više golova, nažalost moramo da se zadovoljnimo sa dva i nadam se da možemo da postignemo još u revanšu", dodao je jermenski fudbaler.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track