OTKRIVEN GREH LANETOVOG SINA: Evo zbog čega je Lazar Jovanović izbačen iz reprezentacije i zašto ne ide na EP!
Foto: FSS

to nije smeo da uradi

OTKRIVEN GREH LANETOVOG SINA: Evo zbog čega je Lazar Jovanović izbačen iz reprezentacije i zašto ne ide na EP!

Fudbal -

Aleksandar Luković, selektor kadetske reprezentacije Srbije, izbacio je iz nacionalnog tima Lazara Jovanovića, sina legendarnog Milana Laneta Jovanovića.

Aleksandar Luković
foto: FSS

Prvi trener kadetskog nacionalnog tima Aleksandar Luković obrazložio je juče svoju odluku povodom odstranjivanja Lazara Jovanovića. Otkrio je i razlog zbog čega je kažnjen mladi fudbaler Vojvodine.

- Ne bih voleo da se od toga napravi slučaj. Lazar je na prvenstvenoj utakmici u Kraljevu prilikom izmene u više navrata opsovao trenere svog kluba i to se jednostavno kosi sa normama i kodeksom ponašanja koji smo od prvog okupljanja uspostavili u nacionalnom timu - rekao je Aleksandar Luković i dodao:

Lazar Jovanović
foto: www.fkvojvodina.rs

- Pametan je momak, razgovarali smo o svemu i verujem da će mu ovo biti korisna lekcija za nastavak karijere. Reč je o igraču koji je, kao i svi iz ove generacije, budućnost srpskog fudbala i neko na koga u perspektivi ozbiljno računamo. Time bih stavio tačku na ovu temu i sve naše misli usmerio ka izazovima na Evropskom prvenstvu, počev od prve utakmice protiv Slovenije.

Kadetska reprezentacija Srbije igraće na EP u Mađarskoj od 17. maja do 2. juna. Orlovi su u grupi sa Italijom, Španijom i Slovenijom. Dve prvoplasirane selekcije obezbediće plasman u četvrtfinale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track