LEGENDA CRVENE ZVEZDE NA LETO NAPUŠTA KLUB: Želi da se okuša kao prvi trener, dosta je bio pomoćnik!
Foto: Starsport©

Srećno, majstore

LEGENDA CRVENE ZVEZDE NA LETO NAPUŠTA KLUB: Želi da se okuša kao prvi trener, dosta je bio pomoćnik!

Fudbal -

Nenad Milijaš na leto napušta Crvenu zvezdu, jer želi da gradi samostalnu trenersku karijeru.

Nenad Milijaš
foto: www.crvenazvezdafk.com

Legenda kluba sa Marakane u tri navrata nosio je dres Crvene zvezde, tačnije punih sedam sezona i 250 utakmica. Nenad Milijaš (40) po prestanku karijere odmah je postao trener, jer su mu crveno-beli od 2019. obezbedili mesto u stručnom štabu.

Prvo je bio pomoćnik Vladanu Milojeviću, a onda Dejanu Stankoviću i Milošu Milojeviću. Sada je vreme za novu epizodu u životu. Čini se da je njegovu odluku ubrzao dolazak Izraelca Baraka Bahara u Crvenu zvezdu, koji će od sledeće sezone biti prvi trener i koji sa sobom dovodi ceo novi stručni štab.

Nenad Milijaš
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Kao fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš osvojio je pet titula šampiona Srbije i dva nacionalna kupa. Kao trener nastavio je da niže trofeje, kao pomoćnik stigao je do još tri titule i dva kupa.

Nenad Milijaš nedavno je položio PRO licencu i tako stekao sva prava da se okuša kao prvi trener neke ekipe. Ponude nisu izostajale ni ranije, međutim nije želeo bilo gde da žuri, pa je odbio Voždovac i Radnički 1923 iz Kragujevca. Na njega ozbiljno računaju i u FS Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track