NEVIĐENI SKANDAL NA MEČU VOJVODINA - ČUKARIČKI: Zašto svi ćute o ovome? Zatvorite momentalno ovaj stadion dok su na njemu DIVLJACI
Foto: Kurir sport

BRUKA

NEVIĐENI SKANDAL NA MEČU VOJVODINA - ČUKARIČKI: Zašto svi ćute o ovome? Zatvorite momentalno ovaj stadion dok su na njemu DIVLJACI

Fudbal -

Utakmica u Novom Sadu je prekinuta zbog katastrofalnih uslova za igru uzrokovanim velikom količinom padavina sa kojom teren stadiona "Karađorđe" nije mogao da se izbori.

Polufinale Kupa Srbije će početi ispočetka, obrisaće se 32 minuta igre i dva gola Čukaričkog, ali ne i sramotno ponašanje pojedinih navijača.

Vojvodina, Čukarički
foto: Starsport©

Vojvodina je izgledala nemoćno na terenu i pre prvog pogotka beogradskog tima, zatim i do drugog gola, a navijači su postali nervozni kada su shvatili da su šanse za plasman u finale Kupa drastično opale već u prvom poluvremenu.

Nakon što je Mohamed Badamosi povisio prednost ekipe sa Banovog Brda, čitav tim se okupio na atletskoj stazi kako bi proslavio važan momenat, a tada su pojedini navijači sa zapadne tribine na strašan način vređali fudbalera Čukaričkog na rasnoj osnovi.

Firmaši, Vojvodina, navjači Vojvodine
foto: Starsport©

Imitiranje majmunskog urlika i rasistički povici mogli su da se čuju na zapadu "Karađorđa" (odakle je utakmicu posmatrao i novinar Kurira). Takvom ponašanju i takvim navijačima nije mesto na stadionu, zaboravili su da i sami navijaju za tim koji je od prvog minuta na terenu imao tamnoputog fudbalera.

U celoj situaciji dobra stvar je bila to što fudbaleri od jakog pljuska i nevremena verovatno nisu čuli šta je dolazilo sa zapadne tribine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track