KAPITEN LIVERPULA ZABRINUT ZBOG ČISTKE: Veliki gubitak za ekipu...
Foto: AP

PREMIJER LIGA

KAPITEN LIVERPULA ZABRINUT ZBOG ČISTKE: Veliki gubitak za ekipu...

Fudbal -

Kapiten fudbalskog kluba Liverpul Džordan Henderson rekao je da će odlasci Džejmsa Milnera i Roberta Firmina predstavljati veliki gubitak za tu ekipu.

"Mislim da je trener (Jirgen Klop) savršeno rekao da ne bismo ništa postigli bez Milnera. On je veliki karakter i veliki vođa tima... Njegov odlazak (Firmino) će takođe biti veliki gubitak. Dobra energija koju daje ekipi uvek je pozitivna, uvek je dobro raspoložen i nasmejan, ali njegov kvalitet na terenu je neverovatan. Srećom vratio se treninzima i nadam se da će biti spreman, ako ne za vikend, onda možda u poslednjem meču sezone", rekao je Henderson, preneo je danas Skaj.

Liverpul
foto: EPA/Andrew Yates

Milner i Firmino su u Liverpul došli u leto 2015. godine, nekoliko meseci pre nego što je na klupu engleskog tima seo nemački trener.

Liverpul će na kraju sezone napustiti još dvojica igrača - Nabi Keita i Aleks Okslejd-Čemberlen.

Fudbaleri Liverpula do kraja sezone bore se za plasman u Ligu šampiona. Liverpul ima bod manje od četvrtoplasiranog Mančester junajteda, ali i utakmicu više.

U pretposlednjem, 37. kolu Premijer lige, Liverpul u subotu dočekuje Aston Vilu (16.00), a zbog suspenzije ekipu neće voditi Jirgen Klop.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track