SRAMOTA UPRAVE PARTIZANA! Vladimir Stojković ogorčen odlukom čelnika kluba!
Foto: Stefan Stojanović

BESAN

SRAMOTA UPRAVE PARTIZANA! Vladimir Stojković ogorčen odlukom čelnika kluba!

Fudbal -

Odluka uprave Partizana da zabrani pristup u sportski centar "Teleoptik" Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću, razbesnela je navijače crno-belih, ali i brojne bivše igrače ovog kluba.

Naime, čelnici crno-belih zabranili su ulaz u Teleoptik trojici bivših igrača, koji nisu hteli da potpišu reprogram dugovanja, što je potvrdio je i Lazar Marković izuzetno razočaran odlukom kluba.

"Tačno je, uprava je nama trojici zabranila ulazak u naš klub. Partizanu sam dao više nego što će neki za života. Ali, šta da se radi, to je njihova odluka. Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najbolje. Moja veza sa Partizanom je neraskidiva", poručio je Marković, koji je jedno vreme nosio i kapitensku traku.

U međuvremenu se oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura i objasnio razloge takve odluke.

"Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao".

Potom se putem društvenih mreža javio bivši golman i kapiten crno-belih Vladimir Stojković ogorčen ovakvom odlukom.

Stojković je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Jojićem, uz koju je samo kratko poručio

"Sramota uprave Partizana".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track