OVO JE MNOGO VAŽNA NEDELJA ZA CRVENU ZVEZDU: Gelor Kanga sa nestrpljenjem čeka finale protiv Čukaričkog i proslavu titule
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na maru

OVO JE MNOGO VAŽNA NEDELJA ZA CRVENU ZVEZDU: Gelor Kanga sa nestrpljenjem čeka finale protiv Čukaričkog i proslavu titule

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ove nedelje igraju dve važne utakmice.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvo će u četvrtak od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda igrati protiv Čukaričkog u finalu Kupa Srbije. Potom će u nedelju crveno-beli protiv Novog Pazara od 19.00 sati na Marakani proslaviti 34. titulu prvaka.

- Svaki trofej je za mene poseban, iako sam ih u Crvenoj zvezdi mnogo osvojio kroz karijeru. Pred nama su dve važne utakmice, finale Kupa Srbije sa Čukaričkim, a zatim i proslava titule protiv Novog Pazara, u utakmici u kojoj želimo da budemo sjajni, jer smo svesni koliko će navijača doći da nas gleda i sigurno će želeti da uživaju u dobrom fudbalu. Spremni smo, trenirali smo prethodnih godinu dana, upravo zbog ovakvih stvari, tako da je osećaj poseban - kazao je Gelor Kanga.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Gabonac smatra da je besplatan ulaz za nedeljnu utakmicu nagrada za sve zvezdaše i veruje da će ih mnogo biti na utakmici.

- Siguran sam da će Marakana biti puna. Za ovih nekoliko godina koliko sam u Zvezdi, naučio sam da su navijači uvek tu, osetio sam podršku na svom primeru mnogo puta i nemam dilemu da će u nedelju doći da nas pozdrave, kao, nadam se, osvajače treće duple krune u nizu. Čujem od saigrača da bi bili prva generacija Crvene zvezde kojoj bi to uspelo, tako da sam time dodatno motivisan - istakao je Kanga, a onda poentirao:

- Očekujem pune tribine, drago mi je što je ulaz besplatan, takođe, i što će sredstva od kupovine barjaka da idu u humanitarne svrhe, a svaku proslavu titule dobro pamtim. Utisak mi je da svi jedva čekamo ovo što je pred nama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track