I BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE JE U IGRI ZA LEVSKI: Nije Savo Milošević jedini kandidat! Bugari hoće i GROFA!
Foto: Zorana Jevtić

prvi pik

I BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE JE U IGRI ZA LEVSKI: Nije Savo Milošević jedini kandidat! Bugari hoće i GROFA!

Fudbal -

Savo Milošević bio je juče glavni kandidat za trenera bugarskog kluba Levski iz Sofije.

Miodrag Božović, Miodrag Božović Grof
foto: Zorana Jevtić

Samo dan posle senzacionalne vesti, portali iz komšiluka lansirali su novu bombu - Miodrag Božović prvi je pik uprave jednog od najpopularnijih klubova iz Bugarske.

Kako piše bugarski "Temasport" većinski vlasnik Levskog Nasko Sirakov održao je dva sastanka sa popularnim Grofom. Jedan je bio samo između njih dvojice, a drugom su prisustvovali članovi Upravnog odbora Danijel Borimirov i Hristo Jovov.

Levski
foto: Georgi Paleykov/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodeći ljudi "plavih" iz Sofije bili su impresionirani idejama Miodraga Božovića, a sa njim se razgovaralo i o letnjim planovima selekcije. Potpisivanje ugovora sa Božovićem očekuje se narednih dana.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović poslednji posao imao je u ruskom klubu Arsenal iz Tule, a u toj zemlji ostavio je najveći trag. Sa crveno-belima bio je šampion države, a sa ruskim Rostovom osvojio je nacionalni kup.

Od srpskih trenera Levski iz Sofije, koji je bio 26 puta prvak Bugarske, vodili su Ljupko Petrović, Ratko Dostanić, Slaviša Stojanović, Slavoljub Muslin i Slaviša Jokanović.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

SPEKTAKL NA MITROVOJ SVADBI! Savo Milošević se dohvatio mikrofona i zapevao poznati folk hit, pomogli mu Ljajić i Dmitrović! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track