NAVIJAČI U ŠOKU - "POVREĐEN" ZA SRBIJU, A ZA KLUB IGRA SVIH 90 MINUTA: Evo zašto sjajni as nije na Piksijevom spisku!
Foto: Lisa Guglielmi/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

otkriveno

NAVIJAČI U ŠOKU - "POVREĐEN" ZA SRBIJU, A ZA KLUB IGRA SVIH 90 MINUTA: Evo zašto sjajni as nije na Piksijevom spisku!

Fudbal -

Ljubitelji fudbala iz Srbije, koji su sinoć pratili meč poslednjeg kola Serije A između Fiorentine i Sasuola (3:1), bili su u potpunom šoku kada su na terenu ugledali srpskog reprezentativca Aleksu Terzića.

Mladi odigrao je svih 90 minuta, upisao asistenciju i bio jedan od najzapaženijih aktera utakmice. I tu ništa ne bi bilo čudno, da se u sredu nije pojavila vest da će Terzić zbog povrede propustiti okupljanje reprezentacije.

Selektor Dragan Stojković objavio je širi spisak reprezentativaca za prijateljski meč protiv Jordana i utakmicu protiv Bugarske u okviru kvalifikacija za Euro 2024. godine, a na njemu se nije našao Aleksa Terzić uz obrazloženje da je povređen.

Razlog zbog kog neće igrati za Srbiju protiv Jordana i Bugarske jeste ranije zakazana operacija nosa, prenosi Telegraf.

Mladi fudbaler ima problem sa disanjem koji mora da reši. Zbog oporavka koji ga čeka operacija je zakazana odmah po završetku sezone, pa neće biti u prilici da pomogne saigračima iz reprezentacije.

Reprezentacija Srbije će 16. juna u Beču odigrati prijateljski meč sa Jordanom, a četiri dana kasnije u Razgradu (20. juna) Orlove očekuje duel protiv Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srbija je trenutno prva G grupi sa maksimalnih šest bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track