STOPIRAN TRANSFER VRANJEŠA U PARTIZAN! Haos sprečio dolazak fudbalera u Humsku, Vazura ga obavestio da od posla nema ništa!
Foto: Kurir

NEOČEKIVANO?

STOPIRAN TRANSFER VRANJEŠA U PARTIZAN! Haos sprečio dolazak fudbalera u Humsku, Vazura ga obavestio da od posla nema ništa!

Fudbal -

Zbog bure koja se podigla nakon što se pojavila informacija da je Ognjen Vranješ meta Partizana, taj transfer je propao.

Crno-beli i defanzivac su imali obostranu želju da do dogovora dođe, međutim, nastao je problem zbog povezanosti fudbalera sa Crvenom zvezdom i njegovih spornih izjava.

Navijači Parizana su na utakmici protiv Voždovca uputili jasnu poruku da su protiv dolaska Vranješa, nakon čega je nekadašnji reprezentativac BiH pokušao da smiri strasti.

Ognjen Vranješ
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, kako prenosi "Telegraf", Partizan je odustao od posla.

U Humskoj su procenili da je za sve najbolje da odustanu od dovođenja Vranješa, pa će nekadašnji fudbaler Anderlehta i AEK-a, između ostalih, morati da potraži drugi klub.

Pomenuti izvor navodi da se iz izvora bliskih klubu može čuti da je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana prošle nedelje javio Vranješu da Partizan ne može da ga angažuje.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track