NAJMLAĐI TRENER SA PROFI LICENCOM U CELOJ BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: Velika čast za Blažu Bulatovića!
Foto: Privatna Arhiva

tek su mu 32 godine

NAJMLAĐI TRENER SA PROFI LICENCOM U CELOJ BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: Velika čast za Blažu Bulatovića!

Fudbal -

Beogradski srpskoligaš Prva Iskra dobila je trenutno najmlađeg trenera sa PRO licencom u Srbiji, ali i zemljama bivše Jugoslavije, pošto je Blažo Bulatović, strateg trećeligaša iz Bariča, stekao najvišu trenersku diplomu u Centaru za edukaciju trenera FSCG, piše Mozzart sport.

Sin nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bate Bulatovića je na dosadašnjem trenerskom putu predvodio i Zvezdaru, Jedinstvo iz Surčina i Studentski grad, dragoceno znanje sticao je i u stručnom štabu Libije gde je bio pomoćnik Zorana Filipovića, a član stručnog štaba bio je i u kadetskoj reprezentaciji Srbije koja je pod komandom Radovana Krivokapića osvojila treće mesto na Evropskom prvenstvu.

Blažo Bulatović
foto: Privatna Arhiva

Bulatović je stažiranje u okviru školovanja za licencu odradio u španskom Hetafeu, a posle stečene diplome istakao je da mu je naredna ambicija da se okuša na klupi nekog od klubova saveznog ranga.

- Zahvalan sam ljudima iz FS Crne Gore na čelu sa predsednikom Dejanom Savićevićem. Ovo je značajan korak u karijeri i zaista sam mnogo sam naučio tokom prethodnih godinu dana. Istovremeno, dragoceno znanje sam stekao radom u srpskom fudbalu koji očigledno napreduje zahvaljujući ulaganjima Saveza i države. Posle 4 godine rada kao šef stručnog štaba u Srpskoj ligi, smatram da sam spreman za viši rang, a PRO licenca mi to omogućuje, kazao je 32-godišnji strateg.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track