MOGAO SAM JOŠ BOLJE, OSEĆAM PRITISAK! Haland otvorio dušu pred finale Lige šampiona - ove reči će oduševiti navijače Sitija!
Foto: Andrew Yates / imago sportfotodienst / Profimedia

liga šampiona

MOGAO SAM JOŠ BOLJE, OSEĆAM PRITISAK! Haland otvorio dušu pred finale Lige šampiona - ove reči će oduševiti navijače Sitija!

Fudbal -

Večeras nas od 21 čas očekuje pravi spektakl, pošto će snage odmeriti fudbaleri Mančester sitija i Intera, i to u finalu Lige šampiona.

Erling Haland je "glavni motor" Mančestera, od njega se uvek očekuje najviše, međutim, forma sjajnog Norvežanina je u blagom padu, pošto je na poslednjih sedam utakmica postigao samo jedan gol.

Uprkos tome, Haland nije pod stresom, već naprotiv, oseća se veoma dobro.

- Vidite da sam postigao jedan gol u poslednjih sedam utakmica ili da sam postigao 52 gola u 52 utakmice i imao osam asistencija. Bar mislim. Zapravo, imao sam devet asistencija, ali ko broji... Nisam pod stresom. Osećam se jako dobro - kazao je Haland u intervjuu za britanski Gardijan, i potom dodao:

- Ključno je da vredno radite svaki dan i uživate u onome što radite. Nisam sebi postavio nikakav cilj za tekuću sezonu, zanima me samo da li će moj tim pobediti. Ne brinem se za pojedinačne nagrade i ne razmišljam o Zlatnoj lopti. Osvajanje Lige šampiona je moj san otkad znam za sebe. Volim ovo takmičenje. Kada sam imao sedam godina gledao sam Čelsi i Mančester junajted u finalu Lige šampiona. Kada sam video igrače Junajteda kako slave, poželeo sam da uradim isto - ističe 22-godišnji napadač.

Priznao je Haland da je ove sezone mogao mnogo bolje, pritisak je prisutan ali će dati sve od sebe da sa saigračima osvoji "ušati" trofej.

- Nisam očekivao da ću postići toliko golova ove sezone, ali mogao sam da postignem više. Bilo je utakmica u kojima sam propustio nekoliko šansi, ali ne možete ništa da uradite povodom toga. Osećam pritisak. Lagao bih da kažem da ne osećam. Ovde sam da uradim nešto što nikada nismo uradili u istoriji. Daću sve od sebe - zaključio je Haland.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track