ON JE BEZ DILEME TRAGIČAR SEZONE! Prvo se ZA SVE PARE OBRUKAO na Svetskom prvenstvu, a sada i u finalu Lige šampiona (VIDEO)
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Nije mu lako!

ON JE BEZ DILEME TRAGIČAR SEZONE! Prvo se ZA SVE PARE OBRUKAO na Svetskom prvenstvu, a sada i u finalu Lige šampiona (VIDEO)

Fudbal -

Imao je Romelu Lukaku najbolju šansu za Inter u finalu Lige šampiona, ali je iz odlične situacije očajno šutirao.

Nije od prvog minuta bio na terenu na utakmici u Istanbulu, a u igru je ušao u 56. minutu umesto Edina Džeka.

Najpre se u 71. minutu našao na pogrešnom mestu i praktično je izblokirao udarac saigrača Federika Dimarka glavom. Belgijanac je stajao ispred gola Mančester sitija, a lopta koja je išla prema golu pogodila ga je u nogu.

A, onda je i sam imao veliku priliku.

U 88. minutu je sačekao povratno dodavanje Gosensa, stajao je na pet metara od gola potpuno sam, imao je prazan deo gola ispred sebe, ali loptu je udarcem glavom poslao blizu Edersona koji je zahvaljujući tome sprečio izjednačenje.

Lukaku je postao tragičar Intera, a krajem 2022. godine je neverovatnim prmašajima uništio šanse reprezentacije Belgije da na Svetskom prvenstvu napravi ozbiljniji rezultat.

Na utakmici protiv Hrvatske u grupnoj fazi imao je četiri velike prilike, ali nijednu nije uspeo da pretvori u gol. Belgija je osvojila bod u meču bez golova u kojem bi pobeda Belgijancima donela prolazak u nokaut fazu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track