ZVEZDIN LETNJI KARAVAN KRSTARI BALKANOM: Mladi i stari zvezdaši oduševljeni, gde god se pojave CRVENO-BELI
Foto: www.crvenazvezdafk.com

porodica

ZVEZDIN LETNJI KARAVAN KRSTARI BALKANOM: Mladi i stari zvezdaši oduševljeni, gde god se pojave CRVENO-BELI

Fudbal -

Veliki letnji karavan FK Crvena zvezda treću godinu zaredom obilazi gradove Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a pristalice najtrofejnijeg srpskog kluba i ove godine iskazuju oduševljenje nesvakidašnjom akcijom i brojnim posetama potvrđuju da su najveća snaga crveno-belih.

Zvezdin karavan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Karavan nosi duplu krunu koju su prvotimci Zvezde superiorno osvojili ove godine, kao i pehar iz Barija i omogućuje svim članovima kluba u gradovima u kojima se pojave da se slikaju sa njima. Od sledeće nedelje očekuje se da će biti u prilici ne samo da se oni koji nisu učlane ili obnove članstvo, nego i da kupe sezonske ulaznice i karte za Zvezdine utakmice u Ligi šampiona.

- Karavan našeg kluba je do sada sa velikim uspehom obišao 15 gradova Srbije i Crne Gore, a već danas nastavljamo put ka Hercegovini. Dugujemo veliku zahvalnost zvezdašima iz Beograda, Stare Pazove, Zrenjanina, Šapca, Požarevca, Subotice, Kikinde, Apatina, Sombora, Valjeva, Bara, Budve, Kotora, Herceg Novog i Nikšića na sjajnom gostoprimstvu, kojim nas oduševljavaju iz godine i godinu. Zvezdina fan zona je nešto na šta su ljudi već navikli, ali smo se potrudili da je vizuelno unapredimo, a navijači su sjajno reagovali. Tročasovno druženje je ispunjeno Zvezdinim pesmama i rekvizitima, a uvek nam je posebno zadovoljstvo da saslušamo priče navijača, kako onih starijih koje uspomene vežu za Zvezdu, tako i najmlađih koji tek spoznaju ljubav prema klubu - istakla je idejni tvorac karavana i koordinatorka društveno-odgovornog rada u Crvenoj zvezdi, Jelena Trišović.

Jelena Trišović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Odziv zvezdaša je na zavidnom nivou, a najvernije pristalice Zvezde osim fenomenalne atmosfere naglašavaju i važnost članstva koje je na sve višem nivou.

- Crvena zvezda se svake godine može sa ponosom pohvaliti sve većim brojem članova. Redovi pred pultom za članstvo su nas sačekali u svakom gradu koji smo obišli, što predstavlja značajnu satisfakciju. Danas će Zvezdina fan zona biti postavljena u Trebinju, a u narednih 18 dana ćemo obići sledeće gradove: Nevesinje, Gacko, Višegrad, Arilje, Užice, Čačak, Prijepolje, Priboj, Požegu, Gornji Milanovac, Niš, Leskovac, Pirot, Vranje, Aleksinac, a zanimljivo je da ćemo ove godine prvi put posetiti Makedoniju, odnosno Kumanovo - otkrila je Jelena Trišović i dodala:

1 / 7 Foto: www.crvenazvezdafk.com

- Već početkom jula obići ćemo i Republiku Srpsku, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti sve zvezdaše. Hvala našim najvernijim navijačima na poverenju koje nam ukazuju, Zvezda će se i u narednom periodu potruditi da uživaju u sada već tradicionalnom karavanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track