ZVEZDA POČELA PRIPREME ZA NOVU SEZONU! Novi trener Bahar poručio igračima: Radićemo mnogo, a pričaćemo malo!
Foto: Printscreen

upalili motore

ZVEZDA POČELA PRIPREME ZA NOVU SEZONU! Novi trener Bahar poručio igračima: Radićemo mnogo, a pričaćemo malo!

Fudbal -

Prozivkom na stadionu "Rajko Mitić", fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za novu sezonu, u kojoj će braniti duplu krunu i igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Crveno-bele će predvoditi novi trener Barak Bahar, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

On je na početku u kratkom obraćanju rekao igračima da budu spremni na naporan rad, kako bi Zvezda igrala fudbal koji on želi.

"Srećan sam što sam ovde, što vas sve vidim. Juče sam bio na košarkaškom derbiju, bilo je impresivno. Pobedili smo i moram da odem i na sledeći da donesem sreću. Ne volim mnogo da pričam nego da radim. Radićemo mnogo, a pričaćemo malo", rekao je Bahar igračima.

Njemu će u stručnom štabu pomagati Gaj Sarfati (pomoćni trener), Adam David (analitičar) i Gaj Vizinger (trener golmana).

Bahar je na prvom treningu imao na raspolaganju 25 igrača, a to su: ;Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić i Marko Gobeljić.

Na prozivci su bili i Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Ekipi će se naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Irakli Azarov, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović i Piter Olanjinka.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić poželeo je igračima sreću i da ih posluži zdravlje.

"Znate šta je Crvena zvezda, ponavljamo se iste godine i vi ponavljate ono što želimo, a to su titule i trofeji. Predstoji nam nova grupna faza Lige šampiona, očekivanja su velika, zato smo i doveli trenera kojeg smo dugo želeli, želeli smo da napravimo iskorak. Nadam se da ćete ga slušati, da će biti kako očekujemo, da ispunimo velike želje i snove armije naših navijača", rekao je Terzić.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track