OPŠTE RASULO! SKANDAL TRESE BELGIJU: Kurtoa napravio HAOS u svlačionici, a onda se nije pojavio u hotelu! EVO ŠTA GA JE RAZBESNELO
Foto: Profimedia

napustio kamp

OPŠTE RASULO! SKANDAL TRESE BELGIJU: Kurtoa napravio HAOS u svlačionici, a onda se nije pojavio u hotelu! EVO ŠTA GA JE RAZBESNELO

Fudbal -

Žestok skandal potresa Belgiju! Golman Tibo Kurtoa demonstrativno je napustio kamp reprezentacije nakon remija sa Austrijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kako prenose belgijski mediji, golmanan Reala bio je ogorčen jer mu nije dodeljena kapitenska traka, pa je svoj bes iskalio u svlačionici.

S obzirom na to da aktuelni kapiten reprezentacije Belgije Kevin De Brujne nije bio u sastavu protiv Austrije, a propustiće i naredni meč protiv Belgije, dogovor je je bio da na prvom meču kapitensku traku nosi Romelu Lukaku, a na drugom Kurtoa.

Navodno, golmanu Reala je nakon prvog meča saopšteno da ipak neće biti kapiten na narednom meču i zbog toga mu je pao mrak na oči.

Mediji prenose da je iskusni as urlao na saigrače i napravio haos u svlačionici posle remija sa Austrijom.

Nakon toga usledio je još veći šok. Dan kasnije nije se pojavio u hotelu u kom se okupila reprezentacija pred duel sa Estonijom.

Tako se selektor Belgije potpuno neočekivano suočio sa ozbiljnim problemom, jer je ostao bez prvog golmana i jedne od najvećih zvezda u timu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track