PLAĆEN GOTOVO 30 MILIONA EVRA, SADA PRODAJE DRESOVE NA FEJSBUKU Veliki talenat doživeo SUNOVRAT! Navijači ga uništavaju na mrežama
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je moguće

PLAĆEN GOTOVO 30 MILIONA EVRA, SADA PRODAJE DRESOVE NA FEJSBUKU Veliki talenat doživeo SUNOVRAT! Navijači ga uništavaju na mrežama

Fudbal -

Fudbaler Evertona Žan Filip Gbamin jednim šokantnim potezom izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Fudbaler koji je na "Gudison" stigao 2019. godine u transferu vrednom gotovo 30 miliona evra, danas prodaje svoju opremu iz Evertona na Fejsbuku.

Gbamin je na oglas stavio dresove, trenerke, majce, pa čak i čarape Evertona, a za kompletan "paket" opreme traži svega 300 funti, što je oko 350 evra.

"Paket opreme fudbalskog kluba Everton - dresovi nošeni na utakmici 300 funti", napsao je u svom oglasu reprezentativac Obale Slonovače.

Čim su videli oglas, navijači Evertona su počeli da se šale na račun svog fudbalera. Mnogi su konstatovali da je nemoguće da je dresove koje prodaje nosio na utakmicama, jer praktično nije ni igrao za njihov klub.

Gbamin je došao u Everton iz Majnca kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja. Upisao je svega osam nastupa za "karamele", šest u Premijer ligi, a prošlu sezonu proveo je u turskom Trabzonsporu.

Nakon pozajmice se vratio na "Gudison", ali sudeći po oglasu koji je postavio, neće se tu zadržati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track