OMRI MENJA BORJANA, A ŠIRA SNEŽU! Promena i u počasnoj loži Marakane - supruga novog golmana Zvezde GRMI, njene fotke su KRIMINAL!
Foto: Printscreen Instagram/shiramorag, Printscreen Instagram/snezanafi

zanimljivo

OMRI MENJA BORJANA, A ŠIRA SNEŽU! Promena i u počasnoj loži Marakane - supruga novog golmana Zvezde GRMI, njene fotke su KRIMINAL!

Fudbal -

Nedeljama unazad konstantno se bruji oko novog golmana Crvene zvezde. Dobro je poznato da novi trener crveno-belih Barak Bahar ne računa na Milana Borjana u narednoj sezoni, pa će između stativa aktuelnog srpskog šampiona stajati izraelski reprezentativac Omri Glazer!

Pitanje je trenutka kada će Glazer staviti paraf na ugovor i zvanično postati prvi golman kluba iz Ljutice Bogdana.

Osim promene na golu, desiće se "rotacija" i u počasnoj loži najvećeg stadiona u Srbiji.

Sneža Borjan, Milan Borjan, Snežana Borjan
foto: Nemanja Nikolić

Snežana Borjan pratila je svog supruga svih ovih godina, kako u lepim tako i onim ružnim trenucima, bila mu je najveća podrška, a sada će njeno mesto na Marakani zauzeti atraktivna Šira Glazer Morag, supruga novog golmana Crvene zvezde.

Šira je veoma popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu ovu atraktivnu damu prati čak 100.000 ljudi. Supruga 27-godišnjeg čuvara mreže se bavi dizajnom, i osnivač je "Vague et chanson" brenda koji je veoma poznat u velikim modnim centrima poput Milana Pariza i Rima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track