POGLED IZ SNOVA, LIFT ZA AUTOMOBILE I LUKSUZ NA 500 KVADRATA! Zavirite u Mesijev stan u Majamiju vredan 9.000.000 DOLARA!
Foto: Printscreen YouTube

LUDILO

POGLED IZ SNOVA, LIFT ZA AUTOMOBILE I LUKSUZ NA 500 KVADRATA! Zavirite u Mesijev stan u Majamiju vredan 9.000.000 DOLARA!

Fudbal -

Argentinski fudbalski as Lionel Mesi živeće sa porodicom u Majamiju u luksuznom stanu koji je pazario 2022. godine.

Mesi je odlučio da profesionalnu karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama. Postao je član Intera iz Majamija kluba koji je preferirala njegova supruga Antonela, koja je žarko želela da nastave život u ovom gradu.

Argentinac se pridružio Interu u najvećem MLS transferu u istoriji. Pored ogromne godišnje plate Mesi će imati procenat od prodaje prava na "Epl" uređajima, procenat od prodaje dresova od Adidasa i mogućnost kupovine akcija kluba po završetku karijere.

Njegva supruga želi da se deca školuju u Americi, pa nije isključeno da će i po završtku trogodišnjeg ugovora Argentinac ostati sa porodicom u Majamiju. On je 2022. godine kupio luksuzan stan u čuvenom "Porsche Design" tornju, vredan neverovatnih devet miliona dolara.

Lionel Mesi
foto: Printscreen YouTube

Mesi je 2019. pazario luksuzni penthaus u Majamiju za 7,5 miliona dolara, ali ga je stavio na prodaju kada je odlučio da kupi novi stan.

Stan se prostire na 500 kvadratnih metara i nalazi se odmah pored plaže. Ima ogromnu terasu sa nestvarnim pogledom na okean.

Lionel Mesi
foto: Printscreen YouTube

Zgrada poseduje i lift za automobile, koji omogućava stanarima da parkiraju svoj auto na istom spratu gde se nalazi njihov stambeni blok.

Pogledajte kako izgleda Mesijev novi raj:

Kurir sport/Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track